Om Hedmans el i Alunda

Richard Hedman El AB är ett företag som utför elinstallationer. Företaget grundades 2010 av Richard Hedman. Efter mer än tio år som anställd elektriker kände han att utmaningen att få bygga upp och skapa något eget, få arbeta fritt och kunna styra över sin egen tid tog över den trygghet som en anställning kan innebära. Och därmed föddes företaget Richard Hedman El AB.

Kunder i bl.a. Uppsala och Öregrund

Vi arbetar mot både privatpersoner och företag. Kunderna återfinns bland annat inom byggbranschen där vi går in som underkonsult till andra entreprenörer. Butiker, industri och privatpersoner är även det exempel på vanliga kunder. Vi är baserade i Alunda och utför alla sorters elinstallationer i stort sett hela Uppland, men framförallt från Uppsala till Öregrund.

Vi är idag fem heltidsanställda och vårt uppdrag går ut på att hitta lösningar till problem som kan uppkomma vid elinstallationer. Vår långa erfarenhet och breda kunskap inom el, i kombination med vår service, gör oss till ett uppskattat elföretag av såväl befintliga som nya kunder.